Klassieke trouwlocatie in Rotterdam met moderne twist

Wilt u het jawoord geven op de sfeervolste trouwlocatie in Rotterdam? Boek dan een arrangement bij Landhuis De Oliphant. Het landhuis dateert uit 1592 en is destijds gebouwd als een statige herenboerderij met een toren en een aantal opkamers. Door de klassieke uitstraling van binnen en buiten gaat u even terug in de tijd. De diverse kasten van het Koninklijk Huis, afkomstig uit Paleis Het Loo, maken het helemaal af. Het pand beschikt natuurlijk over de modernste technieken, waardoor het geschikt is voor elk trouwfeest.

Bij Landhuis De Oliphant beleeft u uw hele bruiloft. Van het jawoord tot diner en van een fotoreportage tot een knallend feest. We werken samen met de leukste trouwambtenaren die van elke bruiloft een onvergetelijk moment maken. Wilt u uw bruiloft buiten vieren? Geen probleem, we toveren onze Franse tuin, omgeven door het Zuiderpark, graag om in een spectaculaire trouwlocatie*. Kortom, bij Landhuis De Oliphant bent u even weg uit de drukte en kunt u zich helemaal focussen op de mooiste dag van uw leven. *Buiten trouwen kan i.c.m. alle festiviteiten.

Van wens naar werkelijkheid

Elke bruiloft is anders. Daarom helpen we u graag met het uitwerken van uw ideeën. Bij Landhuis De Oliphant is niets te gek. Zo kwam een bruidspaar op een olifant aan en vertrok een pasgetrouwd stel in een luchtballon. Ook hebben we voor een huwelijksfeest sneeuw op het terras gespoten, kwam een adelaar de ringen brengen en hadden we een middeleeuwse bruiloft. U bepaalt helemaal zelf hoe uw dag eruitziet. Wij doen vervolgens ons uiterste best om alle wensen in vervulling te laten gaan. Heeft u wensen voor het eten? Onze vaste cateraar Marinus van Donk Partycatering & Evenementenorganisatie zit vol met verrassingen.

Uw huwelijksvoltrekking bij Landhuis De Oliphant?

Waarom trouwen bij Landhuis De Oliphant?

Geluk begint bij de Oliphant! U bent ten huwelijke gevraagd. En nu nog de juiste locatie vinden!

Uw ja-woord op een romantische, intieme en sfeervolle locatie? Het team van Landhuis de Oliphant ontzorgt u graag op deze bijzondere dag. Onze sfeervolle en intieme ruimtes op meerdere verdiepingen kunnen naar wens aangepast worden. Een mooi bijkomend voordeel is dat u en uw gezelschap gratis kunnen parkeren naast de Oliphant en in de nabije omgeving is er een parkeerterrein. Deze is overigens wel betaald.
Of u nou met een klein of groot gezelschap uw liefde voor elkaar wilt vieren, bij Landhuis De Oliphant in Rotterdam bent u altijd het enige bruidspaar. Onze sfeervolle en klassieke trouwlocatie in Rotterdam staat dus helemaal in het teken van jullie. Hieronder hebben we alle voordelen op een rijtje gezet:

  • Klassieke trouwlocatie met moderne snufjes
  • Even ontsnappen aan de drukte
  • Eyecatchers van het Koninklijk Huis
  • Franse tuin met uitzicht op het Zuiderpark
  • De leukste trouwambtenaren
  • Van het jawoord tot huwelijksfeest
  • Alle wensen worden werkelijkheid
  • Altijd één bruidspaar tegelijk